Онлайн контролер на Daikin

Онлайн контролер на Daikin

Винаги под контрол. Регулирайте климатизацията от всяко място по всяко време.

Необходимо е само да свържете вашия климатик с безжична мрежа и да изтеглите приложението, за да променяте термостата, да програмирате температурата, да разглеждате потреблението на енергия и да разработите ваш собствен логичен работен процес "Ако се случи това, тогава следва онова". Съвместим с решения от нашата сплит гама и решения за отопление, Daikin Online Controller е идеален за целогодишна климатизация.

Научете повече за съвместимите агрегати
Вашия дом

Вашия дом

Този екран показва изглед на вашия дом. От тук можете да получите достъп до всички функции и можете централизирано да управлявате до 50 тела наведнъж.

Отделни стаи

Регулирайте температурата, работния режим, пречистването на въздуха и скоростта на вентилаторите за отделните стаи с помощта на интерактивния термостат.

Отделни стаи
Програмиране на време

Програмиране на време

Създайте различни програми с до 6 действия на ден за 7 дни и активирайте специални работни режими.

Потребление на енергия

Наблюдавайте потреблението на енергия, за да увеличите икономията на енергия. Удобни графики и икони ви помагат да видите къде можете да реализирате икономии.

Energy_usage_control_564x365_v3.png
Ако се случи това, тогава следва онова

Ако се случи това, тогава следва онова

Програма вашия климатик така, че да отразява вашия начин на живот. С възможност за свързване с различни уреди чрез платформата iFTTT, вие можете да управлявате всички уреди у дома от разстояние. Например: Ако излезете от дома си, тогава отоплението ще се изключи.

Изтегляне на приложението

Ръководства и декларация за съответствие

BRP069A41

BRP069A42

BRP069A43


BRP069A45

BRP069A61

BRP069A62

© 2015 - 2019 Всички права запазени