Allone- универсално WiFi дистанционно на Orvibo

  • 08/07/2015 14:10
ALLONE е продукт на Orvibo, чрез който може да се контролират домашните електроуреди през смартфон. Работи на WiFi, инфрачервена (IR) и радио честота (RF) Цена 95.00лв.
1

Allone- универсално WiFi дистанционно на Orvibo

ALLONE е продукт на Orvibo, чрез който може да се контролират домашните електроуреди през смартфон. Работи на WiFi, инфрачервена (IR) и радио честота (RF)  Цена 95.00лв.

Allone

Контролирай от телефона си Умният ключ за осветление
Allone е универсално дистанционно, с помощта на което можете да контролирате домашните си електроуреди през телефона. Работи с WiFi, инфрачервена (IR) и радио честота (RF) ! Умният контакт се свързва директно с рутера ви по WiFi и управлява включването/изключването на подвключените в него уреди. Може да ги управлявате от телефона си и да следите в какво състояние са те по всяко време и на всяко място, където сте. Умният контакт НЕ се нуждае от Аllone устройство! Умният ключ за осветление на Orvibo е с уникален дизайн и ултра тънък панел от закалено стъкло и капацитивен тъч дисплей. Може да се управлява с дистанционно управление или чрез мобилен телефон, при положение, че е свързан към устройството Allone.
Контролирай климатика си по-лесно.

Allone се свързва с Интернет посредством WiFi мрежата на Вашия рутера и Ви дава възможност да управлявате домашните IR електроуреди от безплатното приложение WIWO за Вашия смартфон, таблет или друго мобилно устройство поддържащо приложението. За целта трябва добавите Вашите IR уреди в приложението и да „обучите“ Allone на бутоните от дистанционното управление на съответния уред.
 

 

Видео


 

 

© 2015 - 2019 Всички права запазени